אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,110
צפיות

פשטידת תפוחים

המתכון של
פשטידת תפוחים

פשטידת תפוחים טעימה גם כשהיא קרה... קלה ופשוטה להכנה... אפשר להגיש כחלק מהסעודה...

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 10 תפוחי גרנד
  • מעט פירורי לחם
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 1/2 1 כוסות שמן
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • כפית תמצית וניל
  • 1/2 1 שקיות אבקת אפייה
  • 6 ביצים
  • 150 גרם חמוציות
  • שקדים פרוסים
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור מראש לחום 180 מעלות .


  • 2

    לקלף את התפוחים ולפרוס .


  • 3

    לפרוסות קטנות(ראי בתמונה למטה).


  • 4

    לחלק ל-3 תבניות אינגלישקייק שכבה דקיקה של פירורי לחם.


  • 5

    מעל הפירורי לחם לחלק את התפוחים הקלופים ופרוסים לשלושת התבניות.


  • 6

    מעל התפוחים לפזר חמוציות באופן שווה.


  • 7

    במיקסר לערבב, ביצים, קמח, שמן, סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל, אבקת אפייה לתערובת אחידה .


  • 8

    לשפוך את התערובת מעל התפוחים והחמוציות באופן שווה.


  • 9

    לאפות כ-50 דקות עד להזהבה.


1

לחמם תנור מראש לחום 180 מעלות .


2

לקלף את התפוחים ולפרוס .


3

לפרוסות קטנות(ראי בתמונה למטה).


4

לחלק ל-3 תבניות אינגלישקייק שכבה דקיקה של פירורי לחם.


5

מעל הפירורי לחם לחלק את התפוחים הקלופים ופרוסים לשלושת התבניות.


6

מעל התפוחים לפזר חמוציות באופן שווה.


7

במיקסר לערבב, ביצים, קמח, שמן, סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל, אבקת אפייה לתערובת אחידה .


8

לשפוך את התערובת מעל התפוחים והחמוציות באופן שווה.


9

לאפות כ-50 דקות עד להזהבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים