אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

173
צפיות

לביבות תפו'א עם בצל ירק בזילקום ושומשום

המתכון של
לביבות תפו'א עם בצל ירק בזילקום ושומשום

יאמי

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • את הכל טוחנים
  • בפולסים. לא מחית
  • 4 תפוח אדמה
  • 1 בצל
  • צרור כוסברה
  • 2 ביצים
  • כף שום כתוש
  • כף אבקת מרק
  • חצי כף בזילקום(יבש)
  • רבע כפית פלפל דחור
  • רבע כפית כמון
  • 4 כפות פירורי לחם
  • כף שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    מנוחה 10 דקות.


  • 2

    לסחוט נוזלים.


  • 3

    לחמם מחבת עם שמן.


  • 4

    בגובה חצי מהלביבה.


  • 5

    לוקחים מהעיסה.


  • 6

    סוחטים שוב.


  • 7

    מסדרים ומעגלים.


  • 8

    שמים במחבת.


  • 9

    מטגנים ב2 הצדדים.


  • 10

    כשהן שחומות להוציא לצלחת עם נייר סופג.


1

מנוחה 10 דקות.


2

לסחוט נוזלים.


3

לחמם מחבת עם שמן.


4

בגובה חצי מהלביבה.


5

לוקחים מהעיסה.


6

סוחטים שוב.


7

מסדרים ומעגלים.


8

שמים במחבת.


9

מטגנים ב2 הצדדים.


10

כשהן שחומות להוציא לצלחת עם נייר סופג.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים