לןגן

פשטידת תפוחים

מאת: מרים טויזר, פורסם: 01/10/2020 | 15:45
פשטידת תפוחים

תקציר המתכון: פשטידת תפוחים טעימה גם כשהיא קרה... קלה ופשוטה להכנה... אפשר להגיש כחלק מהסעודה...

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור מראש לחום 180 מעלות

  2. לקלף את התפוחים ולפרוס

  3. לפרוסות קטנות(ראי בתמונה למטה)

  4. לחלק ל-3 תבניות אינגלישקייק שכבה דקיקה של פירורי לחם

  5. מעל הפירורי לחם לחלק את התפוחים הקלופים ופרוסים לשלושת התבניות

  6. מעל התפוחים לפזר חמוציות באופן שווה

  7. במיקסר לערבב, ביצים, קמח, שמן, סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל, אבקת אפייה לתערובת אחידה

  8. לשפוך את התערובת מעל התפוחים והחמוציות באופן שווה

  9. לאפות כ-50 דקות עד להזהבה