אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

465
צפיות

פשטידת לקט ירקות וחזה עוף

המתכון של
פשטידת  לקט ירקות וחזה עוף

מאד מיוחד גם לאירוח

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 תפודים מקולפים לבשל עם 1 עלה דפנה
  • 6-7 ביצים
  • מעט שמיר
  • מעט כוסברה
  • 1/4 קילו חזה עוף שבושל עם 1 עלי דפנה חתוך לקוביות
  • 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
  • 2 חופני אפונה סנפרוס
  • 3 ביצים קשות
  • 1 סלרי קצוץ
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית כורכום
  • מלח לפי טעם
  • כף טימין יבש
  • קורט קינמון
אופן ההכנה
  • 1

    את התפודים אחרי בישול מועכים ואם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית..


  • 2

    מוסיפים שאר המרכבים לקערה שופכים לסיר ג'חנוןמרופד בשמן. חלק מהבלילה. ולתוכו מכניסים 3 ביצים קשות. שלמות לסיר. .


  • 3

    בכל מקום. ושאר הבלילה לפזר על הביצים בשכבה אחידה. שהביצים יכוסו יפה. מכניסים לתנור 180 מעלות להזהבה יפה .


1

את התפודים אחרי בישול מועכים ואם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית..


2

מוסיפים שאר המרכבים לקערה שופכים לסיר ג'חנוןמרופד בשמן. חלק מהבלילה. ולתוכו מכניסים 3 ביצים קשות. שלמות לסיר. .


3

בכל מקום. ושאר הבלילה לפזר על הביצים בשכבה אחידה. שהביצים יכוסו יפה. מכניסים לתנור 180 מעלות להזהבה יפה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים