- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
6 תפודים מקולפים לבשל עם 1 עלה דפנה
-
-
-
-
1/4 קילו חזה עוף שבושל עם 1 עלי דפנה חתוך לקוביות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את התפודים אחרי בישול מועכים ואם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית..
-
2
מוסיפים שאר המרכבים לקערה שופכים לסיר ג'חנוןמרופד בשמן. חלק מהבלילה. ולתוכו מכניסים 3 ביצים קשות. שלמות לסיר. .
-
3
בכל מקום. ושאר הבלילה לפזר על הביצים בשכבה אחידה. שהביצים יכוסו יפה. מכניסים לתנור 180 מעלות להזהבה יפה .
1
את התפודים אחרי בישול מועכים ואם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית..
2
מוסיפים שאר המרכבים לקערה שופכים לסיר ג'חנוןמרופד בשמן. חלק מהבלילה. ולתוכו מכניסים 3 ביצים קשות. שלמות לסיר. .
3
בכל מקום. ושאר הבלילה לפזר על הביצים בשכבה אחידה. שהביצים יכוסו יפה. מכניסים לתנור 180 מעלות להזהבה יפה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים