לןגן

פשטידת לקט ירקות וחזה עוף

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 27/01/2020 | 23:08
פשטידת  לקט ירקות וחזה עוף

תקציר המתכון: מאד מיוחד גם לאירוח

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפודים אחרי בישול מועכים ואם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית.

  2. מוסיפים שאר המרכבים לקערה שופכים לסיר ג'חנוןמרופד בשמן. חלק מהבלילה. ולתוכו מכניסים 3 ביצים קשות. שלמות לסיר.

  3. בכל מקום. ושאר הבלילה לפזר על הביצים בשכבה אחידה. שהביצים יכוסו יפה. מכניסים לתנור 180 מעלות להזהבה יפה