- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
6 תפודים לבשל עם 1 עלה דפנה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את התפודים אחרי בישול מועכים אם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית. ( זה לא דיסה).
-
2
ומוסיפים שאר המרכבים שופכים לסיר ג'חנון מרופד ואת הביצים הקשות מחלקים באמצע ובשתי הצדדים לא מפרקים את .
-
3
הביצים בכלל הם נשארים שלמים. ועליהם שופכים את יתר הבלילה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בתחתית התנור .
-
4
הערה מי שרוצה שהפשטידה תשאר פרווה לא להוסיף את העוף. הטעם והריחות עם העוף משתלם מאד .
1
את התפודים אחרי בישול מועכים אם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית. ( זה לא דיסה).
2
ומוסיפים שאר המרכבים שופכים לסיר ג'חנון מרופד ואת הביצים הקשות מחלקים באמצע ובשתי הצדדים לא מפרקים את .
3
הביצים בכלל הם נשארים שלמים. ועליהם שופכים את יתר הבלילה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בתחתית התנור .
4
הערה מי שרוצה שהפשטידה תשאר פרווה לא להוסיף את העוף. הטעם והריחות עם העוף משתלם מאד .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים