אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,018
צפיות

פשטידת ירקות עם חזה עוף

המתכון של
פשטידת ירקות עם  חזה עוף

יאמי נימוח וטעים

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 תפודים לבשל עם 1 עלה דפנה
  • 6-7 ביצים
  • שמיר מעט וכוסברה מעט
  • 1/4 קילו חזה עוף מבושל
  • חתוך לקוביות
  • כפית כורכום
  • כף טימין יבש
  • 1/4 כפית קינמון
  • מלח לפי טעם
  • 3 ביצים קשות מקולפות
  • 1 גזר מבושל לקוביות
  • 1 סלרי קצוץ
  • 2 חופני אפונה של סנפרוס
אופן ההכנה
  • 1

    את התפודים אחרי בישול מועכים אם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית. ( זה לא דיסה).


  • 2

    ומוסיפים שאר המרכבים שופכים לסיר ג'חנון מרופד ואת הביצים הקשות מחלקים באמצע ובשתי הצדדים לא מפרקים את .


  • 3

    הביצים בכלל הם נשארים שלמים. ועליהם שופכים את יתר הבלילה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בתחתית התנור .


  • 4

    הערה מי שרוצה שהפשטידה תשאר פרווה לא להוסיף את העוף. הטעם והריחות עם העוף משתלם מאד .


1

את התפודים אחרי בישול מועכים אם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית. ( זה לא דיסה).


2

ומוסיפים שאר המרכבים שופכים לסיר ג'חנון מרופד ואת הביצים הקשות מחלקים באמצע ובשתי הצדדים לא מפרקים את .


3

הביצים בכלל הם נשארים שלמים. ועליהם שופכים את יתר הבלילה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בתחתית התנור .


4

הערה מי שרוצה שהפשטידה תשאר פרווה לא להוסיף את העוף. הטעם והריחות עם העוף משתלם מאד .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים