תקציר המתכון: יאמי נימוח וטעים
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
את התפודים אחרי בישול מועכים אם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית. ( זה לא דיסה)
ומוסיפים שאר המרכבים שופכים לסיר ג'חנון מרופד ואת הביצים הקשות מחלקים באמצע ובשתי הצדדים לא מפרקים את
הביצים בכלל הם נשארים שלמים. ועליהם שופכים את יתר הבלילה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בתחתית התנור
הערה מי שרוצה שהפשטידה תשאר פרווה לא להוסיף את העוף. הטעם והריחות עם העוף משתלם מאד