לןגן

פשטידת ירקות עם חזה עוף

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 27/01/2020 | 17:51
פשטידת ירקות עם  חזה עוף

תקציר המתכון: יאמי נימוח וטעים

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפודים אחרי בישול מועכים אם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית. ( זה לא דיסה)

  2. ומוסיפים שאר המרכבים שופכים לסיר ג'חנון מרופד ואת הביצים הקשות מחלקים באמצע ובשתי הצדדים לא מפרקים את

  3. הביצים בכלל הם נשארים שלמים. ועליהם שופכים את יתר הבלילה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בתחתית התנור

  4. הערה מי שרוצה שהפשטידה תשאר פרווה לא להוסיף את העוף. הטעם והריחות עם העוף משתלם מאד