אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,775
צפיות

פשטידת אטריות עם בטטה וגבינות

המתכון של
פשטידת אטריות עם בטטה וגבינות

פשטידה מאוד טעימה ורכה עפ"י מתכון של ליהי קרויץ

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גר' פסטה מבושלת עפ"י הוראות יצרן במים עם מלח ושמן (אפשר צינורות)
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות (לא מבושלת)
  • 1 בצל קצוץ (לא מטוגן)
  • 1 גביע קוטג'
  • 4 ביצים
  • 1 שמנת להקצפה 38%
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • פטרוזיליה קצוצה או כוסברה
  • 200 גר' גבינה צהובה מגוררת - אפשר 2 סוגי גבינה
  • 150 גר' גבינה בולגרית 5% מגוררת
  • 3 כפות קמח
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את האטריות, לשטוף אותן, ולהחזיר אותן לסיר..


  • 2

    להוסיף לסיר את שאר המרכיבים..


  • 3

    לאפות בתבנית בגודל 20X30 או בתבניות מפינס מסיליקון, 50 עד 60 דקות בחום 175 מעלות..


  • 4

    לרסס מעל הפשטידה מעט שמן ולקראת גמר האפייה אפשר לפזר מלמעלה גבינה מגוררת (לא חובה).


1

לבשל את האטריות, לשטוף אותן, ולהחזיר אותן לסיר..


2

להוסיף לסיר את שאר המרכיבים..


3

לאפות בתבנית בגודל 20X30 או בתבניות מפינס מסיליקון, 50 עד 60 דקות בחום 175 מעלות..


4

לרסס מעל הפשטידה מעט שמן ולקראת גמר האפייה אפשר לפזר מלמעלה גבינה מגוררת (לא חובה).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים