- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
-
2 תפו"א מבושלים מעוכים לפירה
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית ומוסיפים את הבטטה.
-
3
ומבשלים עד להתרכחות הבטטה ומוסיפים את שאר המרכיבים ללא הביצים ומבשלים עוד 5 דק⏱ ומכניסים לקירור .
-
4
2)מכניסים את הביצים והקמח , מערבבים עד שאין גושים .
-
5
3) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 21 ס"מ .
-
6
ואופים בתנור שחומם מראש.
-
7
ל 180 מעלות כ40 דק .
-
8
בהצלחה לכולם.
1
.
2
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית ומוסיפים את הבטטה.
3
ומבשלים עד להתרכחות הבטטה ומוסיפים את שאר המרכיבים ללא הביצים ומבשלים עוד 5 דק⏱ ומכניסים לקירור .
4
2)מכניסים את הביצים והקמח , מערבבים עד שאין גושים .
5
3) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 21 ס"מ .
6
ואופים בתנור שחומם מראש.
7
ל 180 מעלות כ40 דק .
8
בהצלחה לכולם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים