לןגן

פשטידת אטריות עם בטטה וגבינות

מאת: מירי גולני, פורסם: 13/10/2017 | 06:59
פשטידת אטריות עם בטטה וגבינות

תקציר המתכון: פשטידה מאוד טעימה ורכה עפ"י מתכון של ליהי קרויץ

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את האטריות, לשטוף אותן, ולהחזיר אותן לסיר.

  2. להוסיף לסיר את שאר המרכיבים.

  3. לאפות בתבנית בגודל 20X30 או בתבניות מפינס מסיליקון, 50 עד 60 דקות בחום 175 מעלות.

  4. לרסס מעל הפשטידה מעט שמן ולקראת גמר האפייה אפשר לפזר מלמעלה גבינה מגוררת (לא חובה)