2 חב' קטנות נודלס שנקראת ''מקפיצים נודלס'' של אוסם ללא בישול (מגיע באריזה צהובה ויש בפנים 4 חב' קטנות)
4 כפות סוכר חום
1 כרוב בינוני חתוך לרצועות
חופן שקדים מולבנים פרוסים
רכיבים לרוטב
מעט מלח + פלפל
רבע כוס חומץ
3 כפות דבש
3 כפות חרדל רגיל או דיז'ון
3 קוביות שום כתוש
חצי כוס שמן
אופן ההכנה
1
מפוררים את הנודלס לתוך מחבת חם ללא שמן. מערבבים מעט. מוסיפים סוכר ושקדים ומטגנים על אש בינונית מס' דקות עד שמתקרמל מעט. לערבב כל הזמן אחרת מתקשה מדי וצריך לפורר עם היד. מקררים.
2
לקערה מכניסים את הכרוב החתוך, שופכים את הנודלס עם השקדים.
3
מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב ושופכים על הכרוב. מערבבים היטב. תתכוננו למחמאות ♥.
1
מפוררים את הנודלס לתוך מחבת חם ללא שמן. מערבבים מעט. מוסיפים סוכר ושקדים ומטגנים על אש בינונית מס' דקות עד שמתקרמל מעט. לערבב כל הזמן אחרת מתקשה מדי וצריך לפורר עם היד. מקררים.
2
לקערה מכניסים את הכרוב החתוך, שופכים את הנודלס עם השקדים.
3
מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב ושופכים על הכרוב. מערבבים היטב. תתכוננו למחמאות ♥.