ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1 כף פפריקה חריפה( פלפל וצו"מה )
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מרתיחם את הזיתים מספר פעמים כדי להוציא מליחות (טעם לוואי)שוטפים היטב.
-
2
מכינים בסיר את הפפריקה החריפה. שום קצוץ. . רסק העגבניות. מים.ומבשלים 1/4 שעה. מניחים את הזיתים בתוך הסיר מבשלים בישול קצר. ומפזרים תבלינים..
1
מרתיחם את הזיתים מספר פעמים כדי להוציא מליחות (טעם לוואי)שוטפים היטב.
2
מכינים בסיר את הפפריקה החריפה. שום קצוץ. . רסק העגבניות. מים.ומבשלים 1/4 שעה. מניחים את הזיתים בתוך הסיר מבשלים בישול קצר. ומפזרים תבלינים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים