1 יחידה פלפל ירוק מתוק/חריף (אם בחרתם בפלפל חריף אז קחו 2 יחידות)
2 כפות פפריקה מרוקאנית מתוקה בשמן
4-5 כפות שמן
אופן ההכנה
1
שולקים את העגבניות בתוך סיר עם מים רותחים עד אשר העגבניות נעשות רכות. מוצאים מהמים, מניחים בצד להתקרר. קולפים את העגבניות מקליפתם. חותכים את העגבניות לריבועים בנוניים שמים בתוך סיר, כותשים את השום ומוסיפים לעגבניות, מוסיפים את המלח ומערבבים, מבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות..
2
בזמן שהעגבניות מתבשלות שוטפים את הפלפלים ומכניסים אותם שלמים לתוך תנור ואופים בחום בינוני, 180 מעלות..
3
לאחר שהעגבניות התבשלו מועכים אותן בעזרת מועך תפוחי-אדמה. מוציאים את הפלפלים מהתנור כשהן מוחנות לקילוף, מניחים בצד להתקרר, קולפים אותן, חותכים לקוביות ומוסיפים לעגבניות. מוסיפים שמן ופפריקה מערבבים היטב ומבשלים עוד 10-15 דקות..
1
שולקים את העגבניות בתוך סיר עם מים רותחים עד אשר העגבניות נעשות רכות. מוצאים מהמים, מניחים בצד להתקרר. קולפים את העגבניות מקליפתם. חותכים את העגבניות לריבועים בנוניים שמים בתוך סיר, כותשים את השום ומוסיפים לעגבניות, מוסיפים את המלח ומערבבים, מבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות..
2
בזמן שהעגבניות מתבשלות שוטפים את הפלפלים ומכניסים אותם שלמים לתוך תנור ואופים בחום בינוני, 180 מעלות..
3
לאחר שהעגבניות התבשלו מועכים אותן בעזרת מועך תפוחי-אדמה. מוציאים את הפלפלים מהתנור כשהן מוחנות לקילוף, מניחים בצד להתקרר, קולפים אותן, חותכים לקוביות ומוסיפים לעגבניות. מוסיפים שמן ופפריקה מערבבים היטב ומבשלים עוד 10-15 דקות..