ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מערבבים.
-
2
כף סויה.
-
3
כף טריאקי.
-
4
כף צילי מתוק.
-
5
כפית רוטב רימונים.
-
6
כפית מיונז.
-
7
כף סילאן.
-
8
מערבבים היטב.
-
9
ומורחים את הכרובית.
-
10
בנינגה על תוכנית אפיה.
-
11
30 דקות.
-
12
200 מעלות.
1
מערבבים.
2
כף סויה.
3
כף טריאקי.
4
כף צילי מתוק.
5
כפית רוטב רימונים.
6
כפית מיונז.
7
כף סילאן.
8
מערבבים היטב.
9
ומורחים את הכרובית.
10
בנינגה על תוכנית אפיה.
11
30 דקות.
12
200 מעלות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים