ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
2-3 כפות מיונז + 1/2 כף חרדל
-
-
-
אפשר מספר שיני שום קצוצות דק
-
אופן ההכנה
-
1
רוחצים את החצילים ומנקבים בהם חורים.
-
2
שמים נייר אפיה על תבנית של התנור ועליו מניחים את החצילים.
-
3
מכניסים את התבנית לתנור על גריל במשך כשעה. בודקים שהחצילים רכים.
-
4
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לחצילים להתקרר כ-10 רגעים.
-
5
פותחים את החצילים ומגרדים מהם את ליבת החציל לתוך מסננת שנמצאת על גבי קערה כדי שיגירו את הנוזלים.
-
6
אחרי שהחצילים הגירו את הנוזלים, מעבירים אותם לקערה ומערבבים עם המיונז, חרדל, מלח, ושום. טועמים ומשפרים טעמים.
-
7
מסדרים את הסלט ע"ג כלי הגשה ומעל בוזקים את שמן הזית ומפזרים את הפטרוזיליה.
1
רוחצים את החצילים ומנקבים בהם חורים.
2
שמים נייר אפיה על תבנית של התנור ועליו מניחים את החצילים.
3
מכניסים את התבנית לתנור על גריל במשך כשעה. בודקים שהחצילים רכים.
4
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לחצילים להתקרר כ-10 רגעים.
5
פותחים את החצילים ומגרדים מהם את ליבת החציל לתוך מסננת שנמצאת על גבי קערה כדי שיגירו את הנוזלים.
6
אחרי שהחצילים הגירו את הנוזלים, מעבירים אותם לקערה ומערבבים עם המיונז, חרדל, מלח, ושום. טועמים ומשפרים טעמים.
7
מסדרים את הסלט ע"ג כלי הגשה ומעל בוזקים את שמן הזית ומפזרים את הפטרוזיליה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים