אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

87
צפיות

פסטו תוצרת ביתית

המתכון של
פסטו תוצרת ביתית

קל טעים מאד ובריא

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חבילת בזיליקום גדולה
  • 3 שיני שום מקולפים
  • כף שקדים טחונים
  • מעט מלח
  • 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    להוריד רק את העלים היפים. לזרוק את הגבעולים.


  • 2

    לטחון להוסיף שמן זית בזילוף. להוסיף את 3 שינים השום מעט.


  • 3

    מלח וכף שקדים.


  • 4

    לטחון יפה.


  • 5

    להעביר לצנצנת ולפזר מעל שמן זית.


1

להוריד רק את העלים היפים. לזרוק את הגבעולים.


2

לטחון להוסיף שמן זית בזילוף. להוסיף את 3 שינים השום מעט.


3

מלח וכף שקדים.


4

לטחון יפה.


5

להעביר לצנצנת ולפזר מעל שמן זית.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים