ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 גזרים חתוכים לרצועות דקות
-
רבע סלק אדום טרי חתוך לרצועות דקות
-
חצי קולורבי חתוך לרצועות דקות
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
קוצצים גס את הכוסברה והבוטנים..
-
2
מערבבים בקערה קטנה את מצרכי הרוטב..
-
3
מניחים בקערה את הגזר, הקולורבי, הסלק האדום הכוסברה והבוטנים ומזלפים מהרוטב, מערבבים היטב ומגישים..
1
קוצצים גס את הכוסברה והבוטנים..
2
מערבבים בקערה קטנה את מצרכי הרוטב..
3
מניחים בקערה את הגזר, הקולורבי, הסלק האדום הכוסברה והבוטנים ומזלפים מהרוטב, מערבבים היטב ומגישים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים