אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2-3 בטטות
  • שמן עמוק לטיגון
  • חופן של פיטרוזיליה/כוסברה קצוצה
  • חופן של בוטנים קלופים וקלויים
  • 2 כפות רוטב סוייה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות רוטב צ'ילי חריף
  • 1 שן שום כתוש
אופן ההכנה
  • 1

    סלט בטטה ברוטב צ'ילי/נדיה אביזוב גדלוב....


  • 2

    לקלף את הבטטות ולחתוך לקוביות, לטגן בשמן חם עמוק כמו צ'יפס..


  • 3

    לערבב את הרטבים עם השום, לצקת על הבטטות המטוגנות..


  • 4

    ניתן להגיש עם תוספת של ירק קצוץ טרי ובוטנים קלויים..


  • 5

    *את הרטבים ניתן להוסיף לפי טעמכם..


  • 6

    *מומלץ להגיש את הסלט בטמפרטורת החדר..


1

סלט בטטה ברוטב צ'ילי/נדיה אביזוב גדלוב....


2

לקלף את הבטטות ולחתוך לקוביות, לטגן בשמן חם עמוק כמו צ'יפס..


3

לערבב את הרטבים עם השום, לצקת על הבטטות המטוגנות..


4

ניתן להגיש עם תוספת של ירק קצוץ טרי ובוטנים קלויים..


5

*את הרטבים ניתן להוסיף לפי טעמכם..


6

*מומלץ להגיש את הסלט בטמפרטורת החדר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים