הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהיש 2 אפשרויות להכין את החציל.
תנור. / גז.
ברגע שהחציל מוכן חותכים אותו לחצי. בכף פשוטה נוציא את העיסה המוכנה לקערה נוחה..
נערבב עם מיונז ומעט מלח גס..
פלפל שחור לא לשכוח!! כי חובה.
נכניס למקרר למשך שעה או כמה שאפשר רצוי יותר זמן..
טיפ אני אישית הייתי מוסיפה לסלט הזה לימון. אבל גיליתי שללא לימון הוא בהרבה יותר טעים.
אופן ההכנה פשוט וקל.
ב.ה.צ.ל.ח.ה..