ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ההכנה.
-
2
בסיר עם רבע כוס מים.
-
3
מוסיפים את הבצל.
-
4
מבשלים כ5 דקות.
-
5
מוסיפים את התבלינים.
-
6
מלח כמון ופלפל לבן.
-
7
מערבבים ומוסיפים.
-
8
את המנגולד.
-
9
מערבבים וממשיכים .
-
10
כ10 דקות.
-
11
לצמצום הנוזלים.
1
ההכנה.
2
בסיר עם רבע כוס מים.
3
מוסיפים את הבצל.
4
מבשלים כ5 דקות.
5
מוסיפים את התבלינים.
6
מלח כמון ופלפל לבן.
7
מערבבים ומוסיפים.
8
את המנגולד.
9
מערבבים וממשיכים .
10
כ10 דקות.
11
לצמצום הנוזלים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים