אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

218
צפיות

בטטה ועישבי תיבול

המתכון של
בטטה   ועישבי תיבול

יאמי

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • הכנת הבטטה
  • פורסים 2 בטטות
  • מתבלים בשמן זית
  • ובתבלין עישבי תיבול
  • עם מלח גס(קנוי)
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים היטב.


  • 2

    מסדרים בתבנית מרופדת.


  • 3

    300 מעלות כחצי שעה.


1

מערבבים היטב.


2

מסדרים בתבנית מרופדת.


3

300 מעלות כחצי שעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים