ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
לסמן את החלק העליון שלו עם סכין חריצים קלים בצורת שתי וערב
-
למרוח עליו שמן זית ומלח גס,
-
לאפות בתנור על חום 200 מעלות עד להשחמה
-
להוציא מהתנור ולסדר בצלחת
-
בקערית נפרדת להכין את הרוטב
-
-
-
-
-
חערבב היטב ולמרוח על צידו השחום של החציל שישתה מהרוטב,
-
לפזר רימונים, ופטרוזליה ,
-
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים