אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 גמבה צהובה
  • 1 גמבה כתומה
  • 2 פלפל חריף
  • 2 עגבניות
  • 4 שיני שום קצוצים
  • שמן זית
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    קולים את הירקות על אש גלויה בכיריים אפשר גם בתנור, חשוב לקלות את הירקות היטב עד שהם משחירים מבחוץ. קולפים את הירקות הקלויים ומניחים בצלחת רחבה וקוצצים היטב את הירקות בעזרת סכין. אפשר להשתמש במעבד מזון, אך בפולסים קצרים אחרת במקום סלט קצוץ תתקבל מחית חלקה. מוסיפים את השום הקצוץ מתבלים, מערבבים היטב טועמים ומשפרים תיבול..


1

קולים את הירקות על אש גלויה בכיריים אפשר גם בתנור, חשוב לקלות את הירקות היטב עד שהם משחירים מבחוץ. קולפים את הירקות הקלויים ומניחים בצלחת רחבה וקוצצים היטב את הירקות בעזרת סכין. אפשר להשתמש במעבד מזון, אך בפולסים קצרים אחרת במקום סלט קצוץ תתקבל מחית חלקה. מוסיפים את השום הקצוץ מתבלים, מערבבים היטב טועמים ומשפרים תיבול..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים