ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
2 כפות סילאן או סוכר חום כהה
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצלים עד להזהבה קלה.
-
2
נוסיף את הסילאן נמשיך לטגן עד שצבעו הופך לחום .
-
3
נוסיף מעט מלח פלפל שחור גרוס .
-
4
נערבב ונכבה את הגז..
-
5
בצלחת נמרח חומוס .
-
6
במרכז נניח את הבצלים המטוגנים.
-
7
נפזר עלי פטרוזליה ,ומעט צ'ילי גרוס או פפריקה לקישוט ומעט שמן זית 💗.
1
לטגן את הבצלים עד להזהבה קלה.
2
נוסיף את הסילאן נמשיך לטגן עד שצבעו הופך לחום .
3
נוסיף מעט מלח פלפל שחור גרוס .
4
נערבב ונכבה את הגז..
5
בצלחת נמרח חומוס .
6
במרכז נניח את הבצלים המטוגנים.
7
נפזר עלי פטרוזליה ,ומעט צ'ילי גרוס או פפריקה לקישוט ומעט שמן זית 💗.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים