ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
חופן שקדים מולבנים קלויים
אופן ההכנה
-
1
לקצוץ את כל הירק .
-
2
להוסיף חמוציות ושקדים מולבנים .
-
3
לתבל-שמן זית, מלח, לימון.
1
לקצוץ את כל הירק .
2
להוסיף חמוציות ושקדים מולבנים .
3
לתבל-שמן זית, מלח, לימון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים