ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
עוף מבושל מפורק לרצועות (או חזה עוף מפורק לרצועות)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להשרות את הבורגול במים חמים עם מלח לכחצי שעה ולקרר מעט.
-
2
לערבב את כל החומרים ביחד ולתבל במלח, פלפל שחוק ולימון טרי.
1
להשרות את הבורגול במים חמים עם מלח לכחצי שעה ולקרר מעט.
2
לערבב את כל החומרים ביחד ולתבל במלח, פלפל שחוק ולימון טרי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים