ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
-
חצי גמבה חתוך לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
מטגנים במחבת דו צדדי את שני סוגי הבצלים לשתי דקות לאחך מכן מכניסים את הגמבה ובטטה שופכים את הרוטב ואת הערמונים טריאקי וממשיכים לטגן על אש נמוכה .
-
3
עד להתרכרות של הבטטה מקרריר .
-
4
מכניסים לכלי אטום ואפשר לאכול קר או חם מה שבא לכם .
-
5
.
1
.
2
מטגנים במחבת דו צדדי את שני סוגי הבצלים לשתי דקות לאחך מכן מכניסים את הגמבה ובטטה שופכים את הרוטב ואת הערמונים טריאקי וממשיכים לטגן על אש נמוכה .
3
עד להתרכרות של הבטטה מקרריר .
4
מכניסים לכלי אטום ואפשר לאכול קר או חם מה שבא לכם .
5
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים