אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

12,756
צפיות

בטטה במחבת

המתכון של
בטטה במחבת

בתוספת ירקות מתקבלת ארוחה של ממש

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בטטות קטנות
  • מעט שמן קנולה/שמן זית
  • מעט דבש
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • לסלט
  • חסה סלנובה
  • רוקט
  • עגבניות שרי
  • בצל
  • פלפל אדום
  • רימון
  • לרוטב
  • שמן זית
  • בלסמי
  • רוטב סויה
  • דבש /ממתיק
  • שום גבישי
אופן ההכנה
  • 1

    לקלוף בטטות קטנות .


  • 2

    לחתוך לאורכן לחצאים או רבעים.


  • 3

    להניח על מחבת חמה רצוי עם ציפוי.


  • 4

    מעט שמן קנולה/שמן זית.


  • 5

    מעט דבש.


  • 6

    לתת להם להטגן.


  • 7

    לא לבחוש .


  • 8

    רק להזיז את המחבת בצורת הקפצה או סיבוב.


  • 9

    לכסות.


  • 10

    להמשיך לבשל על אש גבוהה מכוסה ולהזיז כדי שלא יישרפו .


  • 11

    לתבל במלח ופלפל גרוס.


  • 12

    כמה דקות וזה מוכן.


  • 13

    לסדר בצלחת הגשה את מרכיבי הסלט .


  • 14

    מעל להניח את הבטטות.


  • 15

    ולהגיש עם רוטב מתקתק מעל.


  • 16

    בהצלחה ❤.


1

לקלוף בטטות קטנות .


2

לחתוך לאורכן לחצאים או רבעים.


3

להניח על מחבת חמה רצוי עם ציפוי.


4

מעט שמן קנולה/שמן זית.


5

מעט דבש.


6

לתת להם להטגן.


7

לא לבחוש .


8

רק להזיז את המחבת בצורת הקפצה או סיבוב.


9

לכסות.


10

להמשיך לבשל על אש גבוהה מכוסה ולהזיז כדי שלא יישרפו .


11

לתבל במלח ופלפל גרוס.


12

כמה דקות וזה מוכן.


13

לסדר בצלחת הגשה את מרכיבי הסלט .


14

מעל להניח את הבטטות.


15

ולהגיש עם רוטב מתקתק מעל.


16

בהצלחה ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים