ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
5-6 יח' מלפפון במלח/ בחומץ
-
-
אפשר גם רוטב סויה אם אוהבים
אופן ההכנה
-
1
לשלוק לפי ההוראות את האטריות ולסנן. ( ולחתוך עם הסכין שלא היו ארוכים) .
-
2
גמבה ומלפפונים לחתוך לקוביות קטנות, לסנן את התירס ואת הטונה לא לסנן להשתמש בשמן שלו..
-
3
לערבב את כל המצרכים .
1
לשלוק לפי ההוראות את האטריות ולסנן. ( ולחתוך עם הסכין שלא היו ארוכים) .
2
גמבה ומלפפונים לחתוך לקוביות קטנות, לסנן את התירס ואת הטונה לא לסנן להשתמש בשמן שלו..
3
לערבב את כל המצרכים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים