ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מצרכים
-
-
1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות
-
3 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
מסננים את התיקס מנוזלים ומעבירים לקערה..
-
3
מוסיפים את הגמבה, המלפפון החמוץ , השמיר, תבלינים והציונז ומערבבים היטב..
-
4
מכניסים למקרר לפחות לשעב לספיגת טעמים..
-
5
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
-
6
.
1
אופן ההכנה:.
2
מסננים את התיקס מנוזלים ומעבירים לקערה..
3
מוסיפים את הגמבה, המלפפון החמוץ , השמיר, תבלינים והציונז ומערבבים היטב..
4
מכניסים למקרר לפחות לשעב לספיגת טעמים..
5
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
6
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים