מוסיפים את קוביות הפלפלים בשתי הצבעים ומפזרים מעל את הגבינה הבולגרית המגוררת והאגוזים, מוסיפים גם מלח ופלפל שחור ו-2 כפות השמן ומערבבים הכל יחד היטב..
5
מחממים שמן לטיגון, ומטגנים את רצועות הבטטה, עד שמזהיבים יפה..
6
קולים שומשום במחבת, עומדים ליד ושומרים שלא יישרף, מערבבים מעט. מוסיפים למחבת עם השומשום את הרוטב טריאקי והסילאן ומערבבים יחד היטב. מסירים מהאש, מוסיפים את רצועות הבטטה המטוגנות ושוב מערבבים..
7
מוסיפים את הבטטות המצופות בשומשום מעל הסלט ומגישים..
1
חותכים את החסה מניחים בתוך קערה גדולה..
2
מניחים מעל את חצאי פרוסות המלפפון,.
3
מעל המלפפונים מפזרים את רצועות הבצל,.
4
מוסיפים את קוביות הפלפלים בשתי הצבעים ומפזרים מעל את הגבינה הבולגרית המגוררת והאגוזים, מוסיפים גם מלח ופלפל שחור ו-2 כפות השמן ומערבבים הכל יחד היטב..
5
מחממים שמן לטיגון, ומטגנים את רצועות הבטטה, עד שמזהיבים יפה..
6
קולים שומשום במחבת, עומדים ליד ושומרים שלא יישרף, מערבבים מעט. מוסיפים למחבת עם השומשום את הרוטב טריאקי והסילאן ומערבבים יחד היטב. מסירים מהאש, מוסיפים את רצועות הבטטה המטוגנות ושוב מערבבים..
7
מוסיפים את הבטטות המצופות בשומשום מעל הסלט ומגישים..