ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
3 כפות טחינה מעורבב עם מים לימון ומלח
-
-
-
1/4 כפית פפריקה חריפה לקישוט
אופן ההכנה
-
1
להמליח את תפוחי האדמה 1/4 שעה לשטוף ולבשל. .
-
2
לפרוס את תפוחי האדמה .
-
3
בצלחת להניח תפוחי אדמה . את הטחינה שהכנו. את הירוקים הקצוצים . ולפזר את הזיתים.
-
4
ומעל לפזר לקישוט פפריקה מתוקה / חריפה .
-
5
מוסיף טעם מתקתק. מאד טעים ומרענן.
1
להמליח את תפוחי האדמה 1/4 שעה לשטוף ולבשל. .
2
לפרוס את תפוחי האדמה .
3
בצלחת להניח תפוחי אדמה . את הטחינה שהכנו. את הירוקים הקצוצים . ולפזר את הזיתים.
4
ומעל לפזר לקישוט פפריקה מתוקה / חריפה .
5
מוסיף טעם מתקתק. מאד טעים ומרענן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים