ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חבילת מלפפונים גמדים חתוכים ואורכם
-
חבילת בצל ירוק חתוך לרצועות באורך 2 ס"מ
-
1 כף שומשום קלוי לפיזור מעל הסלט
אופן ההכנה
-
1
חותכים את המלפפונים והבצל ומעבירים לקערה..
-
2
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים מעל המלפפונים..
-
3
מומלץ להכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים..
-
4
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל שומשום..
-
5
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
חותכים את המלפפונים והבצל ומעבירים לקערה..
2
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים מעל המלפפונים..
3
מומלץ להכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים..
4
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל שומשום..
5
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים