אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק
  • 3 ביצים שלמות
  • 1 כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • 1 כף וניל
  • 2 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • חצי כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • תערובת תפוחים
  • ארבעה או חמישה תפוחים לקלף ולחתוך לקוביות גדולות
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות קינמון
  • 100 גר' אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
  • 50 גר' צימוקים
  • מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לערבב את חומרי תערובת התפוחים..


  • 2

    בקערה נפרדת לערבב את חומרי הבצק..


  • 3

    להוסיף את תערובת התפוחים לבצק ולערבב..


  • 4

    לצקת לתבנית מתאימה..


  • 5

    לאפות קרוב לשעה בחום של 180 מעלות..


  • 6

    .


  • 7

    בתאבון.


1

בקערה לערבב את חומרי תערובת התפוחים..


2

בקערה נפרדת לערבב את חומרי הבצק..


3

להוסיף את תערובת התפוחים לבצק ולערבב..


4

לצקת לתבנית מתאימה..


5

לאפות קרוב לשעה בחום של 180 מעלות..


6

.


7

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים