אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לעוגה
  • 3 וחצי כוסות קמח
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 4 ביצים
  • 2 יוגורט של תנובה
  • 1 כוס סוכר
  • חצי בקבוק רום
  • 1 כוס מים מהברז ( לאחר האפיה)
  • לקצפת
  • 2 שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר
  • סירופ שוקולד ודובדבנים מסוכרים לקישוט (לא חובה)
  • לרוטב
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 וחצי כוסות מים
  • חצי בקבוק רום
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם התנור על 190 מעלות..


  • 2

    לערבב את כל מצרכי העוגה (למעט מים) ביחד במטרפה (אין צורך במיקסר הבצק דליל)..


  • 3

    לשפוך הבלילה בתבנית ולאפות 15-20 דקות עד שהסברינה שחומה וקפיצית למגע ..


  • 4

    בזמן האפייה, להרתיח בסיר את מצרכי הסירופ ולבשל על אש נמוכה רבע שעה..


  • 5

    אחרי האפייה, לשפוך כוס מים מהברז על העוגה החמה..


  • 6

    לשפוך הסירופ ולצנן..


  • 7

    הכנת הקצפת :.


  • 8

    להקציף 2 שמנת מתוקה עם 4 כפות סוכר.


  • 9

    למרוח את הקצפת על העוגה הקרה.


  • 10

    אפשר להגיש עם סירופ שוקולד ודובדבן.


  • 11

    בתיאבון.


1

לחמם התנור על 190 מעלות..


2

לערבב את כל מצרכי העוגה (למעט מים) ביחד במטרפה (אין צורך במיקסר הבצק דליל)..


3

לשפוך הבלילה בתבנית ולאפות 15-20 דקות עד שהסברינה שחומה וקפיצית למגע ..


4

בזמן האפייה, להרתיח בסיר את מצרכי הסירופ ולבשל על אש נמוכה רבע שעה..


5

אחרי האפייה, לשפוך כוס מים מהברז על העוגה החמה..


6

לשפוך הסירופ ולצנן..


7

הכנת הקצפת :.


8

להקציף 2 שמנת מתוקה עם 4 כפות סוכר.


9

למרוח את הקצפת על העוגה הקרה.


10

אפשר להגיש עם סירופ שוקולד ודובדבן.


11

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים