עוגת תפוחים של לונה
מאת: הבשלנית לונה כהן ז"ל ספר מתכונים לזכרה, פורסם: 22/06/2020 | 15:23
קטגוריה: קינוחים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
בצק
-
3 ביצים שלמות
-
1 כוס סוכר
-
חצי כוס שמן
-
1 כף וניל
-
2 כוסות קמח
-
1 אבקת אפיה
-
חצי כפית סודה לשתיה
-
1 כוס מיץ תפוזים
תערובת תפוחים
-
ארבעה או חמישה תפוחים לקלף ולחתוך לקוביות גדולות
-
2 כפות סוכר
-
2 כפות קינמון
-
100 גר' אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
-
50 גר' צימוקים
-
מיץ מחצי לימון
אופן הכנה
-
בקערה לערבב את חומרי תערובת התפוחים.
-
בקערה נפרדת לערבב את חומרי הבצק.
-
להוסיף את תערובת התפוחים לבצק ולערבב.
-
לצקת לתבנית מתאימה.
-
לאפות קרוב לשעה בחום של 180 מעלות.
-
-
בתאבון