קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחמם התנור על 190 מעלות.
לערבב את כל מצרכי העוגה (למעט מים) ביחד במטרפה (אין צורך במיקסר הבצק דליל).
לשפוך הבלילה בתבנית ולאפות 15-20 דקות עד שהסברינה שחומה וקפיצית למגע .
בזמן האפייה, להרתיח בסיר את מצרכי הסירופ ולבשל על אש נמוכה רבע שעה.
אחרי האפייה, לשפוך כוס מים מהברז על העוגה החמה.
לשפוך הסירופ ולצנן.
הכנת הקצפת :
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 4 כפות סוכר
למרוח את הקצפת על העוגה הקרה
אפשר להגיש עם סירופ שוקולד ודובדבן
בתיאבון