ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
4 כוסות מים פושרים (חד״פ חם)
-
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל המצרכים ללא המלח (אפשר גם ידני וגם במיקסר עם וו לישה לבצק).
-
2
לאחר שהבצק מתאחד להוסיף את המלח וללוש כדקה נוספת.
-
3
להתפיח שעה וללוש שוב כדקה.
-
4
להתפיח שוב כחצי שעה.
-
5
לקרוץ עיגולים ולטגן בשמן חם ועמוק (עדיף בסוטאג׳ רחבה).
1
ללוש את כל המצרכים ללא המלח (אפשר גם ידני וגם במיקסר עם וו לישה לבצק).
2
לאחר שהבצק מתאחד להוסיף את המלח וללוש כדקה נוספת.
3
להתפיח שעה וללוש שוב כדקה.
4
להתפיח שוב כחצי שעה.
5
לקרוץ עיגולים ולטגן בשמן חם ועמוק (עדיף בסוטאג׳ רחבה).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים