- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4 כפות שמן קנולה או 4 כפות שמן זית (מה שאוהבים).
-
-
1 תפוח אדמה מקולף, חתוך לקוביות קטנות.
-
-
5 קישואים גדולים, רחוצים היטב, חתוכים לעיגולים בקוטר של 2 ס"מ (אין צורך לקלף את הקליפה של הקישואים).
-
עגבניות מקופלות, קופסת שימורים (400 גרם).
-
2 כפות רסק עגבניות, קופסת רסק עגבניות קטנה (100 גרם).
-
-
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף (אפשר להחליף בחצי כפית מלח).
-
-
-
1/2 כפית פפריקה חריפה, רק לאוהבי החריף אפשר לוותר.
-
מים - לפי הצורך (עד כיסוי הקישואים).
אופן ההכנה
-
1
בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל הקצוץ, קוביות תפוחי האדמה בשמן עד להזהבה קלה..
-
2
מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן דקה נוספות..
-
3
מוסיפים את שימורי העגבניות המקולפות, רסק העגבניות, תבלינים ומערבבים..
-
4
מוסיפים את פרוסות הקישואים, יוצקים מים עד גובה כיסוי הקישואים ומביאים לרתיחה, זה הזמן לטעום ואם צריך לשפר טעמים..
-
5
מכסים את הסיר במכסה ומבשלים כ-40 דקות על להבה בינונית-נמוכה (מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים) או עד שתפוחי האדמה והקישואים רכים..
-
6
מומלץ להגיש עם אורז לבן..
-
7
טיפ ... אם רוצים להפוך לתבשיל בשרי אפשר להוסיף עוף או קציצות בשר..
-
8
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל הקצוץ, קוביות תפוחי האדמה בשמן עד להזהבה קלה..
2
מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן דקה נוספות..
3
מוסיפים את שימורי העגבניות המקולפות, רסק העגבניות, תבלינים ומערבבים..
4
מוסיפים את פרוסות הקישואים, יוצקים מים עד גובה כיסוי הקישואים ומביאים לרתיחה, זה הזמן לטעום ואם צריך לשפר טעמים..
5
מכסים את הסיר במכסה ומבשלים כ-40 דקות על להבה בינונית-נמוכה (מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים) או עד שתפוחי האדמה והקישואים רכים..
6
מומלץ להגיש עם אורז לבן..
7
טיפ ... אם רוצים להפוך לתבשיל בשרי אפשר להוסיף עוף או קציצות בשר..
8
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים