אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

125
צפיות

תפוחי אדמה קריספיים

המתכון של
תפוחי אדמה קריספיים

תפוחי אדמה קטנים קריספיים משגעיםםם

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תפוחי אדמה קטנים אני עשיתי בערך 20 יח'
  • פירורי לחם חצי כוס
  • תבלין גריל עוף כף
  • חצי כוס שמן זית
  • תבלין בזיליקום יבש
  • רבע כפית פלפל צ'ילי חריף
  • כף גדושה
  • כפית אבקת שום
  • כפית שטוחה מלח
  • סיר עם מים
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את התפוחי אדמה עם הקליפה בערך 10 דק אחריי הרתיחה לסנן מנוזלים ואז להעביר לקערה עם כל התבלינים והשמן זית לערבב בעדינות .


  • 2

    להניח על תבנית עם נייר אפייה ולנעלה לפזר פירורי לחם..להכניס לתנור על חום 180 מעלות טורבו להשחמה יפה .


  • 3

    ❤️סיון מלול אסולין ❤️❤️.


1

לבשל את התפוחי אדמה עם הקליפה בערך 10 דק אחריי הרתיחה לסנן מנוזלים ואז להעביר לקערה עם כל התבלינים והשמן זית לערבב בעדינות .


2

להניח על תבנית עם נייר אפייה ולנעלה לפזר פירורי לחם..להכניס לתנור על חום 180 מעלות טורבו להשחמה יפה .


3

❤️סיון מלול אסולין ❤️❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים