- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
תפוחי אדמה קטנים אני עשיתי בערך 20 יח'
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את התפוחי אדמה עם הקליפה בערך 10 דק אחריי הרתיחה לסנן מנוזלים ואז להעביר לקערה עם כל התבלינים והשמן זית לערבב בעדינות .
-
2
להניח על תבנית עם נייר אפייה ולנעלה לפזר פירורי לחם..להכניס לתנור על חום 180 מעלות טורבו להשחמה יפה .
-
3
❤️סיון מלול אסולין ❤️❤️.
1
לבשל את התפוחי אדמה עם הקליפה בערך 10 דק אחריי הרתיחה לסנן מנוזלים ואז להעביר לקערה עם כל התבלינים והשמן זית לערבב בעדינות .
2
להניח על תבנית עם נייר אפייה ולנעלה לפזר פירורי לחם..להכניס לתנור על חום 180 מעלות טורבו להשחמה יפה .
3
❤️סיון מלול אסולין ❤️❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים