אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

931
צפיות

פוטטוס של מקדונלדססס

המתכון של
פוטטוס של מקדונלדססס

פוטטוס של מקדונלדס הנוסחה המנצחת שלי והם ממכריםם

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 7 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים עם הקליפה
  • סיר עם מים עד לגובה התפוחי אדמה
  • למרינדה
  • חצי כוס שמן זית
  • כף אבקת תיבול פילדלפיה חובה!
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • כפית פפריקה
  • כפית מלח(אפשר פחות)
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כף אבקת שום חובה!
  • רבע כוס פירורי לחם
  • 2 כפות מיונז שטוחות
אופן ההכנה
  • 1

    נבשל את תפוחי האדמה עם מים עד לגובה כ-20 דקות לא רכים מידי וגם לא קשים😉.


  • 2

    נסנן מנוזלים ונשאיר במסננת עד שהם מתקררים היטב..


  • 3

    נכין את המרינדה עם כל החומרים הכתובים באופן הכנה 👆.


  • 4

    נערבב את תפוחי האדמה והמרינדה היטב.


  • 5

    וכאן בחירה שלכם אפשר לטגן אותם וזה יוצא אמאלההה ואפשר לאפות אותם 20 דקות טורבו על נייר אפייה ויוצא אבאלההה אז תחליטו אתם ותהנוווו.


  • 6

    מי שהחליטה לטגן להוציא אותם מהטיגון ישר לרשת לא על נייר סופג שישארו קריספיים!.


  • 7

    ומי שהחליטה ללכת על אפייה אז להכניס לאפייה רגע לפניי שמתיישבים לאכול.


  • 8

    בהצלחה סיון מלול❤️.


1

נבשל את תפוחי האדמה עם מים עד לגובה כ-20 דקות לא רכים מידי וגם לא קשים😉.


2

נסנן מנוזלים ונשאיר במסננת עד שהם מתקררים היטב..


3

נכין את המרינדה עם כל החומרים הכתובים באופן הכנה 👆.


4

נערבב את תפוחי האדמה והמרינדה היטב.


5

וכאן בחירה שלכם אפשר לטגן אותם וזה יוצא אמאלההה ואפשר לאפות אותם 20 דקות טורבו על נייר אפייה ויוצא אבאלההה אז תחליטו אתם ותהנוווו.


6

מי שהחליטה לטגן להוציא אותם מהטיגון ישר לרשת לא על נייר סופג שישארו קריספיים!.


7

ומי שהחליטה ללכת על אפייה אז להכניס לאפייה רגע לפניי שמתיישבים לאכול.


8

בהצלחה סיון מלול❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים