1)מניחים את כל הירקות במעבד מזון ו טוחנים את הכל וחתיכות קטנות .
2
2) מוסיפים לתערובת את כל התבלינים אורז ושמן ומערבבים .
3
3)ממלאים אותם ומניחים בסיר .
4
ועם כף ממלאים אותם ומניחים בסיר ואפשר להקפיא❄ ככה איך שזה.
5
5)לבישול:.
6
מטגנים את הבצל עם ה גמבה עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את כל השאר במרכיבים מוסיפים חצי כוס מים , מבשלים 5 דק🕰 ומסדרים את הממולאים מוסיפים עוד מים עד גובה הממולאים ומבשלים 40 עד 45 דק על אש נמוכה .
7
ואפשר להגיש.
8
בתאבון.
1
1)מניחים את כל הירקות במעבד מזון ו טוחנים את הכל וחתיכות קטנות .
2
2) מוסיפים לתערובת את כל התבלינים אורז ושמן ומערבבים .
3
3)ממלאים אותם ומניחים בסיר .
4
ועם כף ממלאים אותם ומניחים בסיר ואפשר להקפיא❄ ככה איך שזה.
5
5)לבישול:.
6
מטגנים את הבצל עם ה גמבה עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את כל השאר במרכיבים מוסיפים חצי כוס מים , מבשלים 5 דק🕰 ומסדרים את הממולאים מוסיפים עוד מים עד גובה הממולאים ומבשלים 40 עד 45 דק על אש נמוכה .