2) מטגנים את הבצל עד להזהבה ,מוסיפים את הפטריות דבש ואבקת פטריות וממשיכים לטגן עד שהופך לצבע זהוב, יוצקים על צלחת שטוחה ומעבירים למקרר לחצי שעת להתקרר .
4
3)שמים בכף היד קצת פירה מניחים במרכז כף תערובת פטריות סוגרים ומגלגלים ומעבירים למקפיא לשעה.
5
4) מגלגלים את כולם בקמח ואחר מכן בביצה ומגלגלים אותם בפירורי לחם .
6
5)מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
1
1) מבשלים את התפו"א עד להתרככות .
2
מסננים ומרסקים מוסיםים מלח לפי הטעם ושמים בצד.
3
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה ,מוסיפים את הפטריות דבש ואבקת פטריות וממשיכים לטגן עד שהופך לצבע זהוב, יוצקים על צלחת שטוחה ומעבירים למקרר לחצי שעת להתקרר .
4
3)שמים בכף היד קצת פירה מניחים במרכז כף תערובת פטריות סוגרים ומגלגלים ומעבירים למקפיא לשעה.
5
4) מגלגלים את כולם בקמח ואחר מכן בביצה ומגלגלים אותם בפירורי לחם .