הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהיוצקים את שמן הזית לסיר חם. .
מוסיפים פנימה את הבצל ומטגנים עד לשקיפות . .
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים כשתי דקות..
מתבלים בתבלינים .
מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומנמיכים להבה. .
בוחשים מידי פעם וממשיכים לבשל כעשר דקות עד לספיגת הנוזלים . .
מכבים להבה ומשאירים עם מכסה סגור כחמש דקות. .
מפוררים בעזרת כף עץ או כף סיליקון. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .