- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
6 תפוחי אדמה אדומים מקולפים פרוסים לחצי
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
לחמם שמן במחבת.
-
1
לטבול בצלוחית 1.
-
2
ואחר כך בצלוחית 2.
-
3
ולשים במחבת.
-
4
ולטגן בצד אחד ולהפוך.
-
5
לצד שני.
-
6
להוציא לצלחת.
-
7
עם נייר סופג.
0
לחמם שמן במחבת.
1
לטבול בצלוחית 1.
2
ואחר כך בצלוחית 2.
3
ולשים במחבת.
4
ולטגן בצד אחד ולהפוך.
5
לצד שני.
6
להוציא לצלחת.
7
עם נייר סופג.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים