להרתיח בסיר את המים השמן והמלח, להוסיף את הסולת בהדרגה לבחוש
היטב,יישארו גושים אל דאגה, לכסות את הסיר להשאיר על להבה הכי
נמוכה 20 דקות מקררים מעט מעברים למעבד מזון עם סכין מפעילים
דקה או שתיים כול הגושים מתפוררים לקוסקוס עדין ורך, שווה לנסות,
.
1
להרתיח בסיר את המים השמן והמלח, להוסיף את הסולת בהדרגה לבחוש
היטב,יישארו גושים אל דאגה, לכסות את הסיר להשאיר על להבה הכי
נמוכה 20 דקות מקררים מעט מעברים למעבד מזון עם סכין מפעילים
דקה או שתיים כול הגושים מתפוררים לקוסקוס עדין ורך, שווה לנסות,
.