קולפים את הבטטות ומבשלים במים רותחים כעשר דקות. כשהבטטה מתחילה להתרכך, אך עדיין קשה בפנים, מוצאים מהסיר..
2
מחממים תנור ל-175 מעלות. מערבבים את המרכיבים בקערה גדולה ומוציאים את הבטטות למשטח עבודה. חותכים בזהירות את הבטטות לסירות צ’יפס וממתינים כ-20 דקות שהן יתקררו מעט. מכניסים את הבטטות לקערה הגדולה ומערבבים היטב עם יתר המרכיבים..
3
מניחים את סירות הבטטה בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור כשהוא לוהט. אופים כ-20 דקות. בתיאבון!!!.
1
קולפים את הבטטות ומבשלים במים רותחים כעשר דקות. כשהבטטה מתחילה להתרכך, אך עדיין קשה בפנים, מוצאים מהסיר..
2
מחממים תנור ל-175 מעלות. מערבבים את המרכיבים בקערה גדולה ומוציאים את הבטטות למשטח עבודה. חותכים בזהירות את הבטטות לסירות צ’יפס וממתינים כ-20 דקות שהן יתקררו מעט. מכניסים את הבטטות לקערה הגדולה ומערבבים היטב עם יתר המרכיבים..
3
מניחים את סירות הבטטה בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור כשהוא לוהט. אופים כ-20 דקות. בתיאבון!!!.