אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

626
צפיות

צ’יפס בטטה הכי טעימים שאכלתם (גם בריא!)

המתכון של
צ’יפס בטטה הכי טעימים שאכלתם (גם בריא!)

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 בטטות בגודל בינוני
  • 3 שיני שום קצוצות
  • מעט רוזמרין
  • רבע כוס פאנקו (פירורי לחם יפנים)
  • שתי כפות שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    קולפים את הבטטות ומבשלים במים רותחים כעשר דקות. כשהבטטה מתחילה להתרכך, אך עדיין קשה בפנים, מוצאים מהסיר..


  • 2

    מחממים תנור ל-175 מעלות. מערבבים את המרכיבים בקערה גדולה ומוציאים את הבטטות למשטח עבודה. חותכים בזהירות את הבטטות לסירות צ’יפס וממתינים כ-20 דקות שהן יתקררו מעט. מכניסים את הבטטות לקערה הגדולה ומערבבים היטב עם יתר המרכיבים..


  • 3

    מניחים את סירות הבטטה בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור כשהוא לוהט. אופים כ-20 דקות. בתיאבון!!!.


1

קולפים את הבטטות ומבשלים במים רותחים כעשר דקות. כשהבטטה מתחילה להתרכך, אך עדיין קשה בפנים, מוצאים מהסיר..


2

מחממים תנור ל-175 מעלות. מערבבים את המרכיבים בקערה גדולה ומוציאים את הבטטות למשטח עבודה. חותכים בזהירות את הבטטות לסירות צ’יפס וממתינים כ-20 דקות שהן יתקררו מעט. מכניסים את הבטטות לקערה הגדולה ומערבבים היטב עם יתר המרכיבים..


3

מניחים את סירות הבטטה בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור כשהוא לוהט. אופים כ-20 דקות. בתיאבון!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים