אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

46,797
צפיות

בטטה אפויה מקורמלת

המתכון של
בטטה אפויה מקורמלת

תוספת לכל ארוחה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 בטטות קלופות חצויות
  • 2 כפות שמן זית
  • כף סילאן
  • כפית סוכר חום כהה
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את הבטטות עם החומרים.


  • 2

    להכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.


  • 3

    לאפות בחום 200 מעלות עד לריכוך,נועצים סכין בבטטה ובודקים .


  • 4

    ניתן לפזר שומשום לפני שמכניסים לתנור.


1

לערבב את הבטטות עם החומרים.


2

להכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.


3

לאפות בחום 200 מעלות עד לריכוך,נועצים סכין בבטטה ובודקים .


4

ניתן לפזר שומשום לפני שמכניסים לתנור.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים