- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 תפוחי אדמה מבושלות ומרוסקות
-
-
למילוי
-
1 קופסת פיטריות שימורים קצוצות
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
-
2
2) מכניסים את הפטריות ומטגנים לעוד כמה דק⏲, מכניסים את כל השאר.
-
3
ומערבבים, מכניסים לקירור❄עד שזה מתקרר לגמרי.
-
4
3) מערבבים את התפוחי אדמה והבטטה עם כף 1 של אבקת בצל, שמים ביד קצת פירה ובמרכז שמים קצת מלית וסוגרים, יוצרים לכדור , .
-
5
מגלגלים בקמח , ביצה.
-
6
ופירורי לחם מעורב עם פרורי פנקו ושומשום .
-
7
4) מטגנים בשמן עמוק.
-
8
ומנחים על נייר סופג.
-
9
בתאבון☺☺👌👌.
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
2
2) מכניסים את הפטריות ומטגנים לעוד כמה דק⏲, מכניסים את כל השאר.
3
ומערבבים, מכניסים לקירור❄עד שזה מתקרר לגמרי.
4
3) מערבבים את התפוחי אדמה והבטטה עם כף 1 של אבקת בצל, שמים ביד קצת פירה ובמרכז שמים קצת מלית וסוגרים, יוצרים לכדור , .
5
מגלגלים בקמח , ביצה.
6
ופירורי לחם מעורב עם פרורי פנקו ושומשום .
7
4) מטגנים בשמן עמוק.
8
ומנחים על נייר סופג.
9
בתאבון☺☺👌👌.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים