לתוך קערת המיקסר לשים את הבצים ולהקציף להוסיף בהדרגה את הסוכר סוכר הוניל והשמן ולהמשיך להקציף להוסיף את השמנת החמוצה וקורט מלח להקציף עד שהכל מתאחד להוסיף את הקמח שערבבנו עם אבקת האפייה את הצימוקים או את השוקולד ולערבב עד לאחידות.
6
להעביר לתבנית ששימנו להכניס לתנור ל25 דקות או עד שמוכן.
7
יוצאים 15 יח' .
1
לחמם תנור ל170 מעלות.
2
לשמן תבנית שקעים ולפזר בשקעים קמח.
3
להכין עוד 3 תבניות אישיות קטנטנות.
4
אופן ההכנה.
5
לתוך קערת המיקסר לשים את הבצים ולהקציף להוסיף בהדרגה את הסוכר סוכר הוניל והשמן ולהמשיך להקציף להוסיף את השמנת החמוצה וקורט מלח להקציף עד שהכל מתאחד להוסיף את הקמח שערבבנו עם אבקת האפייה את הצימוקים או את השוקולד ולערבב עד לאחידות.
6
להעביר לתבנית ששימנו להכניס לתנור ל25 דקות או עד שמוכן.